Är du Scandlifts framtida försäljningschef?

Sedan ägarbytet 2016 fortsätter Scandlift AB att växa och söker därmed ny säljare av liftar till kontoret i Göteborg, som tillsammans med övriga teamet skall ansvara för företagets försäljning samt marknadsföring i Sverige. Arbetet sköts till viss del genom telefonkontakter med befintliga och potentiella kunder men framförallt genom att aktivt utföra kvalitativa kundbesök. Bland Scandlifts kunder finns bygg- och industriföretag, underhållsföretag, fastighetsbolag, köpcentra och uthyrningsföretag. Marknaden för liftar är stor, och möjligheten till försäljning är ännu större!

Vi erbjuder
Scandlift erbjuder dig en spännande och utmanande tjänst där du kommer vara med och påverka och där din insats gör skillnad. I denna roll kommer du ha ett stort försäljningsansvar, och det finns goda möjligheter för dig att bli Scandlift framtida försäljningschef. Du kommer få möjligheten att vara med och utveckla företagets verksamhet, tillsammans med ett framgångsrikt team som har högt ställda mål och förväntningar. Hos Scandlift finns det stora möjligheter till personlig utveckling, där du långsiktigt kommer att vara med och utveckla försäljningsteamet. För rätt person finns det även stora möjligheter att påverka din inkomst, då vi har fast lön + provision utan tak. I tjänsten får du alla verktyg du behöver för din nya roll: mobil, dator och tjänstebil. Det är flexibla arbetstider under vardagar, där resor kommer varaförekommande.

Vid framgångsrik försäljning kommer din och dina medarbetares insatts att uppmärksammas samt belönas genom olika företagsaktiviteter.

Din profil
Vi söker dig som är målinriktad, självgående och drivs av att göra affärer. Du är socialt begåvad och inger förtroende inom alla led för att skapa långsiktiga affärsrelationer. Du trivs med mycket kundkontakter ochstimuleras positivt av att verka ute på fältet. Du är van att förhandla med beslutsfattare.

Du har erfarenhet av att arbeta mot uppsatta budgetmål, och har genom åren uppvisat goda försäljningsresultat. Som person är du en tävlingsmänniska som stimuleras av att utveckla dig själv och din försäljningsförmåga, men vill även pusha och utveckla dina medarbetare som arbetar mot gemensamma mål.

Kvalifikationer

  • Dokumenterad erfarenhet från försäljning, meriterande ifrån branschen eller närliggande bransch.
  • Du som söker har försäljningserfarenhet av maskiner. Exempelvis lätt lastbil, grävmaskiner, liftar, entreprenadmaskiner eller liknande.
  • Dokumenterad erfarenhet av försäljning, förhandling samt samarbetat med beslutsfattare.
  • Teknisk bakgrund.
  • B-körkort.

Kontakt
Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering. Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Hampus Johansson på tel. 031-7045194.

Urval sker löpande – Välkommen med din ansökan!

Ansök här!