Säljansvarig Göteborg sökes

Nu står det klart! – Scandlift AB tar nästa strategiska steg i bolagets utveckling genom nyförvärvet av Göteborgs Truckservice, GTS.

”Våra bolag kompletterar varandra i en rad avseenden. GTS är oerhört starka på servicebiten, en kompetens som de utvecklat under 60 år som familjeägt bolag, och som resulterat i att de idag har en av Västsveriges mest kompetenta verkstäder. Att matcha det med vår kundbas och erfarenhet av försäljning av liftar från världsledande varumärken, det känns klockrent.  

Affären innebär en möjlighet för båda parter att fortsätta växa. En större gemensam varumärkesportfölj och ett bredare serviceerbjudande ger oss en ökad stabilitet och trygghet. Det i sin tur gör att vi kan leverera ännu högre kvalitet till våra kunder, både på kort och lång sikt”  – Christian Eriksson VD på Scandlift.

Arbetsbeskrivning 
Som säljare hos GTS arbetar du resultatinriktat med att utöka våra marknadsandelar inom hamnar, terminaler och tung industri. Vi bryr oss om kundnytta och du kommer därav arbeta omsorgsfullt och skapa långsiktiga och förtroendefulla relationer med våra kunder. Du kommer ingå i ett team på cirka 10 personer, som tillsammans både kartlägger och besöker våra kunder. Säljarbetet utförs till viss del genom telefonkontakt med befintliga och potentiella kunder, men framförallt genom att aktivt utföra kvalitativa kundbesök. Det kommer vara flexibla arbetstider under vardagar, där resor kommer vara förekommande.

Vi erbjuder
GTS erbjuder dig en spännande och utmanande tjänst där du kommer vara med och påverka och där din insats gör skillnad. I denna roll kommer du ha ett stort försäljningsansvar, och det finns goda möjligheter för dig att växa inom bolaget. Du kommer vara delaktigt i arbetet att utveckla försäljningsteamet för att tillsammans med dina kollegor nå önskade försäljningsmål. För rätt person finns det stora möjligheter att kunna påverka din inkomst, då vi har fast lön + provision utan tak. Du kommer att få tjänstebil, mobil och dator.

Din profil
Vi söker dig som är målinriktad, självgående och drivs av att göra affärer. Du är socialt begåvad och inger förtroende inom alla led för att skapa långsiktiga affärsrelationer. Du trivs med mycket kundkontakter och stimuleras positivt av att verka ute på fältet. Du är van att förhandla medbeslutsfattare. Du har erfarenhet av att arbeta mot uppsatta budgetmål, och har genom åren uppvisat goda försäljningsresultat.

Som person är du en tävlingsmänniska som stimuleras av att utveckla dig själv och din försäljningsförmåga, men vill även puscha och utveckla dina medarbetare som arbetar mot gemensamma mål.

Kravprofil

  • Du som söker har dokumenterad försäljningserfarenhet av entreprenadmaskiner och har arbetat i samma eller närliggande bransch.
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
  • B-körkort.

Kontakt
Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering. Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Hampus Johansson på tel. 031-704 51 94.

Urval sker löpande – Välkommen med din ansökan! 

 

Företagsbeskrivning 
Göteborgs Truckservice GTS AB arbetar med försäljning, uthyrning av lästhanteringsmaskiner och hanteringsutrustning samt reparationer. Företaget grundades 1955. Vi har idag en egen maskinpark på cirka 50 maskiner. Reparationer sker både i egen verkstad och genom servicebil ute hos kund. Vi är generalagenter för MOL-Terminaltraktorer, Novatech-hanteringsutrustning för hamnar, terminaler och tung industri. Vi är även återförsäljare av Crown eltruckar och Doosan diesel och eltruckar upp till 25 ton. Kontoret är beläget i Skandiahamnen i Göteborg. Läs mer på vår hemsida www.gts-truck.se.