Scandlift ny distributör för CMC i Sverige

Scandlift fortsätter att expandera och har glädjen att presentera italienska CMC som ett nytillskott i produktportföljen för den svenska marknaden. CMC erbjuder högkvalitativa lastbilsmonterade liftar på både lätt och tungt chassi samt larvbandsburna liftar.

Med en överlägsen kvalitet och prisbild har CMC snabbt blivit en världsledande tillverkare av både lastbilsmonterade och larvbandsburna enheter. Idag är CMC:s produkter bästsäljare i 30 länder runt om i världen, integrerade med nya idéer såsom det avancerade Self Control System vilket höjer ribban i säkerhet, hastighet, drift och enkelhet med automatiskt självnivellerande.
Nu har du mer tid att koncentrera dig på vad du gör bäst: Lyfta vinst!

”På plats”-utbildning är en av de viktigaste tjänsterna som CMC fokuserat på för att komma närmare internationella kunders behov. Operativ utbildning är inkluderad i leveransen av varje lift. På begäran kan CMC:s skickliga tekniker följa maskinen var som helst i världen för att visa sina möjligheter och svara på dina frågor. Ytterligare teknisk utbildning finns också, allt för att erbjuda ett bekymmersfritt och säkert ägande.

Den vinnande kombinationen ger Scandlifts svenska kunder ett bättre värde och större avkastning på investerade medel.

”Förutom den höga kvaliteten på liftarna är totalvikten på det lätta chassit en direkt avgörande faktor för våra kunder vid investering,” säger Christian Eriksson VD Scandlift. De larvbandsburna liftarna är marknadsledande i stora delar av Europa. Därför har produkterna har efter lanseringen i Sverige snabbt blivit mycket populära hos våra kunder.